12 Ağustos 2009 Çarşamba

Mutfaktaki yenilikler...















4 yorum:

Pelin dedi ki...

Merhaba,
Biraz geç yazıyorum kusura bakmayın. Yumuşak ve kabuksuz kek yapmakla ilginiz sorunuz hakkında düşündüm.Benim eşim sert kabuklu hoşlandığı için hiç kabuksuz yapmaya çalışmadım. Sanırım kullandığımız kalıbın ısı iletkenliğine göre kabuğunun sertliği de değişiyor. Silikon kalıplarda yumuşak kalırken, özellikle baton teflon kalıpta sert oluyor kekin kabuğu. Bir dahaki sefere baton kalıpta pişirirken kalıbın etrafını alimünyum folyoyla sarıp pişirmeyi deneyeceğim. Sonucu yazarım.
Sevgiler

pembe tatlar dedi ki...

Vay be ağzım açık kaldı bende istiyorum bende istiyorum:)))

Limonlu Kek dedi ki...

Sanırım ızgara için top köfte aparatı tam bana göre bir ızgara delisi olarak :) Sevgiler...

Hayatın Ta Kendisi Lokantası dedi ki...

ne şık şeyler bunlar böyle :)