24 Aralık 2009 Perşembe

Havuç, Karnıbahar, Sarımsaklı Yoğurt Üçlüsü!!!

Karnıbahar yemeği yapmak için alınmış karnıbahar göze biraz çok gelince, böyle sağlıklı bir çeşit çıktı ortaya:)
Havuçlar da haşlanınca inanın çok lezzetli oluyor!!!
Masa da hem çeşit olarak çok güzel görünüyor, hemde çok lezzetli oldu, bol sarımsaklı yoğurt tavsiye edilir...
Karnıbahar ve havuçları haşlayıp, üzerine bol sarımsaklı yoğurt hepsi bu!!!Sonradan aklıma geldi benim havuçları dekoratif doğrayıp tabağınıza renk katabilirisiniz...


4 yorum:

SerpiL dedi ki...

aklıma diyette olduğum günler geldi hey gi heeeey:)

Pembe Tatlar dedi ki...

Kesinlikle bende bu şekilde çok seviyorum ellerine sağlık canım hayırlı cumalar...

Zehra Gürgen dedi ki...

işte bu şekliyle çok seviyorum sebzeleri :)
alışınca pişmemiş halleri daha lezzetli geliyor.

Tijen dedi ki...

Pek isterdim hazırda olsaydı da yeseydim. Ama daha yeni döndüm eve, yoğurdumu yarın mayalayacağım, sebzelerimi ancak yarın pişirmeye başlayabileceğim.