20 Aralık 2009 Pazar

Ciğer Tava...

Ben her zaman Edirne Ciğerini tercih ederim ama evde yapmak ne mümkün!!! Yaprak ciğer ayrı bir ustalık işi...Ve yanında acı kuru biber tava!!!Neyseki artık Edirne'ye gitmeye gerek yok,bu lezzet için avm lerde Kırkpınar Edirne Ciğercisi'ne gidip bir güzel yiyebilirsiniz...Ya da Ataşehir'de Edirne Ciğercisi var, çok lezzetli tavsiye edilir...
Bu kadar muhabbetten sonra, gelelim benim Ciğer tavama...
Geçenlerde yaptığımda galiba fazla kızartmıştım, ama bu defa daha yumuşak ve lezzetli oldu:) Yanında biber kızartması çok yakışıyor bence...
Unlayıp, bol kızgın yağda kızartıyoruz...Tarif bu kadar:)
Afiyet olsun...






5 yorum:

NİLBUTİK PASTA dedi ki...

gecenin bu saatinde nefis bir görüntü.ellerine sağlık :)

beste dedi ki...

edirne cigeri bayilirim kitir kitir olur incecik, iyi fikir bende senin tarife gore yapacagim.eline saglik

Zehra Gürgen dedi ki...

Güzel yorumun için teşekkür ederim.Bu sayede bende senin blogunu tanımış oldum. Ciğer tarifini deneyeceğim en kısa zamanda..sevgiler

www.cafederins.com

gibi dedi ki...

Fotoğrafları beğenmene sevindim:)Bu arada siteni de dolaşmış oldum, birbirinde leziz görünen tarifler var ayrıca bahçeden taze taze toplanmış sevze ve meyveler dikkatimi çekti, artık tülettiğimiz şeyler çok da normal değiller biliyorsun. Ciğere de bayılırım ellerine sağlık

Unknown dedi ki...

Ellerinize saglik nefis görünüyor glogunuz resim ve tarifleriniz harika ellerinize saglik sevgiler gülcan