Hamsileri temizlenmiş alıyorum zaten , bir güzel yıkadıktan sonra üzerine bol soğan, 1 kabuklu limon,bol maydanoz, biber,isteğe bağlı domates(ben bu defa tercih etmedim),zeytinyağı ve tuz ekleyip fırın torbasında pişiriyorum. Eeee havalar soğudu, hasta olmamak gerek!, bu aralar yediklerimize daha da bir dikkat etsek fena olmaz...
1 Kasım 2009 Pazar
Folyoda Lüfer veya Hamsi Buğulama ve Bol Salata...
Hamsileri temizlenmiş alıyorum zaten , bir güzel yıkadıktan sonra üzerine bol soğan, 1 kabuklu limon,bol maydanoz, biber,isteğe bağlı domates(ben bu defa tercih etmedim),zeytinyağı ve tuz ekleyip fırın torbasında pişiriyorum. Eeee havalar soğudu, hasta olmamak gerek!, bu aralar yediklerimize daha da bir dikkat etsek fena olmaz...
yemek,tatil,kitap
Deniz Ürünleri,
Salatalar
Kaydol:
Kayıt Yorumları (Atom)
1 yorum:
canım çekti de halim yok,fırınım da yok.zaten benim yemek öğrenesim yok,anca bakıyorum,özeniyorum
Yorum Gönder